Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2425.1
  • BIST
    9703.49
  • BTC
    66625.6$

Artık uzay çağı…

20 Şubat 2021, Cumartesi 09:36

Türkiye önceki gece NASA’nın Mars’a gönderdiği robotik makinenin inişini dünya ile birlikte izledi. NASA’ya giden cihazın ilk fotoları da geldi. Sosyal Medya’da kendini bilmez bazı densizler NASA Konya ovasına göndermiş cihazı iniş yaptı gibi iğrenç yaklaşımlarda bulundu.

Konya topraklarının aslında bu kadar eleştirilmesini insanlarda bilinçaltı bir şeylerin olduğunu düşündürmüyor değil. Nerede ağaç kesilirse kesilsin Konya Ovası gibi, dağlık meralık bir yer görüntülensin Konya ovası gibi yaklaşım gösteren insanların nasıl bir Konya gördüklerini merak ediyorum.

Dünya’nın bir yerinde bir ülke silah deniyor, hemen altına yorum. “Konya’da yerin altında yapılan silahlar görücüye çıktı” gibi bir yorum yapılıyor. Konya’da yerin altında böylesine büyük bir fabrika varmış gibi bir imaj ortaya koyup, alaycı bir şekilde Konya ile dalga geçen beyinlerin ne denli beyinsiz olduklarını görmemek aptallık olur sanırım.

Şimdi sıra Türkiye’de… Geçmiş yıllarda hayallerini bile kuramadıkları projelerin hayata geçmesi ile aptallaşan beyinler, köprüler, hava limanları, yollar, insansız hava araçları yapıldıkça kuduruyor. Birde uzaya gidersek bu insanların halini görmek isterim.

İyi ki, İsrail DRON’larını Türkiye’ye satmamış. Bugün dünyanın en iyisini yapan ülkeyiz. İyi ki, ABD uçakları Türkiye’ye vermeme kararı aldığını açıkladı sıra dünyanın en iyi uçağını yapacağız. İyi vermiyorlar da Türkiye kendi üretiyor.

Kendi ürettikçe de, dış mihraklar zaten kuduruyor da içimizdeki vatan hainleri deliye dönüyor. Deliye dönseler yine veli derler bunlar kendilerine. Biraz akılları çalışsa inanın bu kadar rezil olduklarını anlarlar. Gülmek için muhalif genel başkanlarını izleyen bir kitle var.

Bunun olduğunu bildikleri halde insan içine çıkıp konuşabiliyorlar. Ya insanlar sizinle dalga geçiyor. Kendinizi daha fazla küçültmeyin. Allah aşkına bırakın sizden daha iyi yapacak olanlar gelsin partilerinizin başına…

Sağlıcakla kalın…

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.