Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9104.24
  • BTC
    69955.93$

ARINMA

06 Temmuz 2021, Salı 08:27

Bu dönem hali hazırda içinden geçtiğimiz bu günlerde hayatımızın en çok şifa isteyen alanları gün yüzüne çıktı ve sorun olarak önümüze geldi, merak etmeyin ÇÖZÜMDE GELDİ.

5-7 Temmuz arasında mitolojik derinliği ve ASTROLOJİ ilmindeki İstatistik bilgiler ışığında çok önemli 3 güne giriş yapıyoruz.

Yengeç Burcunun 13 ile 15 dereceleri arasında olan Sirius yıldızı ile kavuşum yapan Güneş, istediğimiz ilahi destekler için DÜNYAYA kapı açıyor.

Gökyüzünde oluşan Mars , Satürn ve Uranüs T kare açı kalıbında zorlandığımız psikolojik, maddi, manevi  bir dönemi yaşıyoruz dünya olarak. İşte tam bu günlerde Yaradan bu süreçte İste kulum VEREYİM diyor, çözüm arayışında olduğumuz bi çok konu için dua dilek istek ve girişimde bulunmak önemli, şans, fırsat ve şifaların geldiği bir kavuşum Güneş-Sirius ikilisinden, 

Benim size tavsiyem DOSTLARIM

ARINMA, dua, sadaka, iyilik için güzel zamanlar ve REALİST bakış açısıylada isteklerinizi, niyetlerinizi yazın evrenle sözleşme yapın bir nevi bu kavuşumun etkisinde. Tabiki her dilek ve istek aksiyon almayı gerektirir. Aksiyon da bulunacağınız hedefleri maddeler halinde, net ve kararlı olarak yazın ve hedefler içün aksiyona geçin.

T kare açısı hepimizin hayatını bi kaç noktada zorluyor ve kabuğumuzu kırmamızı istiyor aslında bu şartlar içinde gelen Sirius kavuşumu  bir nevi evrenin yaradılışındaki denge yasasının işlediğini gösteriyor. DARALTIYOR- GENİŞLETİYOR tıpkı nefes almak gibi, gece ve gündüz gibi. İNŞİRAH” suresinde de anlattığı üzere her zorlukla gelen bir kolaylık vardır. Güneşimiz kendinden 23 kat büyük ve en parlak yıldız ünvanıyla gökyüzünü taçlandıran uhrevi bir yıldızın ışığı ile bütünleştiriyor, Sezgileriniz artacak, inancımız artacak ve tek yol yine Yengeç burcunun anneliğinde insanın insanoğlunu kucaklamasından geçiyor…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.