Konya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2430.3
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66262.1$

AMERİKAN PUŞTU

08 Ağustos 2018, Çarşamba 07:38

Milyarlarca insanın yaşadığı bir dünya’da sözde barışı sağlayacak olan beşli çetenin içinde bulunduğu İngiltere’nin gayrı meşru çocuğu kanun düzen nizam intizam tanımayan ve yıkıcılıktan başka bir sistem anlayış taşımayan Amerikan puştundan bahsetmek istiyorum. Ve bugün hala İslam düşmanlığında sınır tanımayan evangelist kafaya dost müttefik gibi alttan alıcı sözlerle durumu teskin etmeye çalışan bir sabır anlayış politikasına da kendi adıma tahammülüm olmadığını da yine söylemek istiyorum. Bugün 11 aylık bahadır bebek ve annesi hemşire e.y.p ile şehit edilmişlerse bunda en büyük payın bu puşt oğlu puştlardan olduğunu, hdp ve pkk’nın bunların taşeronluğunu yaptığını buna destek verip meclise taşıyanlarında en az bunları maddi/manevi yönden besleyici olan Amerikan puştu kadar suçlu ve içerde destek verenlerinde en az onlar kadar katil olduğunu belirtmek istiyorum. Yok, kınamaymış, yok efendim teröre karşılar mışmış, geç bunları efem, geç bunları, bunlar artık bayatlamış numaralar, bunların pkk’nın eylemlerini alkışlayan meclisin kravatlı vekilleri olacağını/olduğunu bildiğiniz halde, her evden bir oy chp’ye, bir oy hdp’ye diyerek tüm gücünle desteğini alenen ortaya koyuyorsan,  senin pkk’nın kanlı katliamlarını kınamaya halkın gözünün içine baka baka timsahın gözyaşlarını akıtmaya hakkın yok, çünkü vatan millet düşmanı bölücülerin meclise girmesinde baş aktör rolünü üstlendin.

Bu Amerikan kovboyu var ya işte bu ingilterenin gayrı meşru çocuğudur ve soyu doğrudan Olympos dağının çocuklarına dayanan bir tarlanın ürünüdür. Gayrı meşru bir kimliği vardır. Piçtir daha doğrusu. Bunların dünyasında insani değerler olan hak hukuk nizam düzen insan hakları hukuk söz konusu değildir. Lakin bunların çok güzel reklamlarını yaparlar. Kendi memleketlerinde bunların dünyevi havariliği yapılıp, kendilerini dünyevi cennette yaşayan ülke olarak lanse etseler de aslında kendi ülkelerinde bile fakirlikten geberen, itilip kakılan, ırk ayrımı yapılan adam yerine konulmayan hatta ırkçılık saplantısı ile bir ırkın yok edilmeye çalışıldığı genosite tabi tutulduğu durumlar söz konusudur. Bunlar her daim haklıdırlar güçlüdürler her şeyin sahibidirler tüm dünya bunlara çalışmak zorundadır dünyanın idaresi bunların ellerinde hegemonyalarında olmalıdır gibi safsatalarıyla aslında siyonizmle eş değer bir kulvarın içerisindedirler. Tüm gayrı meşru hal ve ilişkiler yumağında sözde başkanın olduğu ama perde gerisinden farklı üst akıl güçlerin elinde oyuncak bir yönetim anlayışına sahip olan bu zihniyet küçük düşürülme ve kaybetme korkusuyla adeta çılgına dönmekte elinden oyuncağı alınmış gibi cırlayarak delilik ve saçmalarına sınır koymamaktadır.

Bunların sözlüğünde insan hakları yoktur. Dahası insan diye bir kaygıları yoktur. Çünkü insan onlar için bir değer ifade etmez. Bunların dünyevi atmosferde tek düşünceleri sömürmek ve sömürüyü de tek elden kendileri tarafından yapmaktır. Bunların özel ekonomik cazibeli kuvvetleri vardır. Ve bu kuvvetler o ülke insanının midesine hitap eder. Mesela Mc. Donald’s, Coca Cola, Pepsi Cola bunların başında gelir.   Dünya’da bir hegemonya zinciri oluşturmuş bu kuvvetler kendine mide bağımlısı haline gelen ülkelere sadece bunlarla gelmezler ardından İncilleri vardır, brunson gibi papazları vardır, misyonerlik faaliyetleri vardır, seks pazarları vardır, kadınları vardır, çılgın oyunları vardır, gençliği ele geçiren dinamik mekanizmaları vardır ve nihayet o ülkenin can damarı olan değerlerini hiçe sayan kültürleri ve köle haline getiren pazarları vardır. Teknolojik üstünlükleri ile istedikleri zaman işgal eden askeri birlikleri ve ölüm kusan her çeşit makineleri vardır bunların ve ellerindeki bu oyuncakları menfaatleri için pkk’ya pyd’ye kullandırmaktan çekinmezler. Bunlar Afganistan’ı işgal ederler sözde Ruslara karşı Afgan milliyetçilerinin yanında rambo gözükürler. Bunlar öğretmene bir ayrı öğrenciye bir ayrı yaklaşan tam bir komünist taklitçisidirler, çünkü komünizm piçinin gayrı meşru çocuğudurlar bunlar.

Bunlar İslam dünyasında sürekli gezinti yaparlar. Bilirler ki İslam dünyası boşluktadır. İslam dünyasının aralarında birliktelik kardeşlik hukuku yaptıkları menfi propagandalarla yok edilmiştir. Sözde İslam toplumu gibi gözüken uydu devletlerin başındakilerde hep bunlara hizmet ederler ve atanırlar. Bu hizmetkârlarda kendi ülkelerinde bunların borazanlığına soyunmuş kuklalardır. Zulüm desteklenir, işgale zemin hazırlanır, terör örgütleri sonuna kadar silahlandırılır ve hiç yoktan askeri darbeler bildiriler hazırlanılıp korku oluşturmak bunların görevidir. Mesela bizim ülkemizdeki bütün askeri kalkışmaların başında bu amerikanya piçleri vardır. Maddi/manevi desteklemişler ve hatta planlarını yapmışlardır. En son yaşadığımız 15 Temmuz’da bunların eseridir. FETÖ soysuzunu din maskesi altında yıllarca besleyip destekleyen ve en sonunda ülke yönetimini ele geçirmek ve Türkiye’yi bir Amerikan kuklası haline getirmek için çırpınan ülkemizde kalkışma yaşatan da bunlardır. Ne kadar ülke haini varsa bunların eseri olarak ortaya çıkmış beslenmişler ve onların ağzıyla Türkiye aleyhine konuşmuşlardır.

Şimdilerde sürekli dolar üzerinden oluşturulan spekülasyonlarla bizi diz çöktürmeye çalışmaktadırlar.   Bunun nedeni bellidir. Türkiye son on altı yıldır onlara boyun eğmeyen bir Abdülhamit Yönetimi anlayışı ile toparlayıcı, ümmete sahip çıkıcı, haksızlığa dur deyişi(dünya beşten büyüktür),vatan topraklarını koruyucu ve her şeyden önemlisi gerek ülkemiz vatandaşları ile gerekse ümmetin çocuklarına ve mazlumlarına sahip çıkma yetisi, geri bırakılmış ülkelerin yönetimleri ile iş birliğine gidiş ve etrafımızdaki olaylara kayıtsız kalmamamız onları çıldırtmaya yetmiş ellerinde ne türlü koz varsa uygulamaya koymuşlardır.

Hesap kitabı bozulan çakma kovboy şimdi çılgınlığına sınır tanımayarak ülkemize tehditler savurmakta dolar üzerinden mesajlarla algı oluşturmakta ve ülkemizle restleşmekte bakanlarımıza suç duyurunda bulunmakta gıyabında yargılamaya çalışmaktadır. Bütün bunlara rağmen hala bu kefereler hakkında yok dostmuş! Yok müttefikmiş! Gibi saçma sapan ifade kullanan yetkilileri de ben anlamıyorum. Ehli küfür topyekûn karşında şirretliğini gösteriyor sen hala sözde dostluktan bahar havası bekliyorsun? Ha bunlar aslında bir taktiktir. Bu demokrasi havarisi piçleri dünya kamuoyunda küçük düşürmek ve haksızlığını ortaya koymaktır. İyi güzelde dünyada ki bütün yönetim kadrosunda bunların parmağı yok mu ki sanki bunlar değil mi ki sanki o insanları iş başına getiren. Kimi kime şikâyet edeceksin?

Ben şunu söylemek istiyorum. Amerika’ya ve onun sahipliğine körü körüne bağlılık yemini etmişçesine mankurtluğuna soyunan zihniyet fukaralarına, dolar tırmanışa geçti diye sevinen vatansızlara, hdp ve pkk’yı meclise taşıyan batıcı laik din düşmanı zihniyetin temsilcilerine, bahadır bebeklerin ve annelerinin ölmesine vesile olanlara, milyonlarca insan dünyada açlıktan can çekişirken sözde insan haklarından bahsedip insanlığın ölmesine vesile olan evangelist/siyonist çakma zihniyete lanet olsun diyorum.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.