Konya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.09
  • ALTIN
    2300.4
  • BIST
    9075.04
  • BTC
    71297.44$

Ali Çamdalı ve yönetim

03 Mart 2018, Cumartesi 08:47

Sezon başından bu yana gerek yönetimsel gerekse takım içi sıkıntılarla gündeme gelen Atiker Konyaspor, bir de üzerine alınan kötü sonuçlarla iyice gerilemiş durumda. Yeşil-beyazlı kulüp, son olarak da takım kaptanı Ali Çamdalı’nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedildiğini açıkladı. Tüm bunlar birleşince insan ister istemez üzülüyor. Geçtiğimiz 3 sezona baktığımızda her şey iyiye gidiyordu. Anca bu kadar düşüş yaşanabilirdi.

Ali Çamdalı’nın takımdan gönderilmesine gelirsek, bu kararın ne derece doğru olduğu tartışılır. Evet, Çamdalı’nın son açıklamaları doğru demiyorum ancak bu sezon birçok sıkıntıyı hep bu futbolcular çekti. Yönetimin başarısızlığını şimdi tek bir futbolcuya bırakılamaz diye düşünmüyorum. Çamdalı’nın bu anlamda gönderilmesi büyük saçmalık oldu.

Ortada bir sıkıntı varsa bu sıkıntı aile içerisinde çözümlenmeli. Ancak bu konuda kulüp ciddi sıkıntılar yaşıyor. Sadece yönetimin aldığı bu kararı anlayabilmek de mümkün değil. Evet, takım zor günler geçiriyor ve bu şekilde yönetilmeye devam edilirse, 1. Lig çok uzakta durmuyor.  Umarım en kısa sürede bir çıkış yakalar Konyaspor. Yoksa işler hiç iyiye gitmiyor. Kritik haftalara girildi ve artık kalan maçlarda tüm futbolcuların buna konsantre olması gerekiyor. Aksi takdirde sezon sonu bizi çok ilginç şeyler bekleyecek…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.