Konya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2398.4
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63864.93$

Seydişehir’de Pinhani rüzgarı esti


Seydişehir’de Pinhani rüzgarı esti
Seydişehir Belediyesi yeni dönemin ilk konserinde Pinhani ile vatandaşları buluşturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Milli İrade Meydanı’nda yaşayan Seydişehirliler unutulmaz bir geceye şahitlik etti.

Rekor bir katılımın olduğu konser öncesi sunucu Muhammet Büyüktepe ve Dj Ediz Çam vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Konya İl Gençlik Kolları ve Seydişehir Gençlik Kolları organizesinde yapılan konserin tadını çıkaran vatandaşlar Başkan Hasan Ustaoğlu ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konsere CHP Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İlçe Başkanı Orhan Özer, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de katıldı.

HEPİMİZE KUTLU OLSUN

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Cumhuriyet güneşinin berrak yüzünü gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümünün heyecanıyla kavuşmuş olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da sevinçle, coşkuyla kutluyoruz. Çok şanslıyız. Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram 23 Nisan. Dünyada demokrasinin adı insanların hafızasında bile değilken Mustafa Kemal Atatürk 1920 yılında tamamen millete ait olan bir egemenliği güzel toprakların her yerinden gelen insanlarla birlikte Ankara’da ilan etti. Tam da böyle bir günde hem egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olmasını kutluyoruz hem de çocukların neşesi, huzuru, geleceğe iyi hazırlanması bu güzel Cumhuriyet’in ilkelerinin ışığıyla geleceğe hazırlanması için kendimizi sorumlu kabul ettiğimiz bayramı kutluyoruz. Hepimize kutlu olsun” diye konuştu.

Ustaoğlu konuşmasının ardından eşi Hatice Ustaoğlu ile birlikte vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.  

KONSERLER İÇİN SÖZ VERMİŞTİK

 “Bir Cumhuriyet kenti olan Seydişehir’de konserler olacağına söz vermiştik” diyen CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, 5 Ağustos Ekonomi Bayramı’nda da yapılacak konserden önce bu konserin gerçekleştiğini belirterek tüm vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.

SEYDİŞEHİR’LE DAİMA DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Nefis bir bahar akşamında beraberiz. Aynı zamanda meclisimizin 104. yıldönümü. 23 Nisan’ı bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve yoldaşlarına selam olsun. Bu sevinci görmek çok güzel. Bugünden itibaren tek kişiye bile keşke oy vermeseydim dedirtmeden mütevazilik içinde hep beraber çalışacağız. Bütün büyükşehir belediyelerimiz ile birlikte Seydişehir’le daima dayanışma içerisinde olacağız”

Gaziantep’te yapılan Karate Türkiye Şampiyonasında minikler kategorisinde 3. Olan Seydişehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Tusem Ayten de madalyasını Başkan Ustaoğlu’ndan aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Hamide YILDIRIM


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!