Konya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2309.0
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70744$

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın bağları olan bir oligarka ait ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Rus oligark Batılı iş ortağına, Putin'in kan kanseri olduğunu söylerken duyuldu. Bununla birlikte, Putin son zamanlarında çekilen fotoğraf ve videolarında kontrolsüz br şekilde titrerken ve sürekli olarak bir yere tutunma ihtiyacı duyarken görüldü

Rusya Devlet Başkanı ile yakın ilişkisi olan bir oligark, Vladimir Putin’in kan kanserine yakalandığını öne sürdü. 

 

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı - 2

"HEPİMİZ ÖLMESİNİ UMUYORUZ"

 

Rus oligark kayıtta, Putin'in Ukrayna'nın işgali emrini vermeden kısa bir süre önce kan kanserine bağlı olarak sırtından ameliyat olduğunu ve buna "özel askeri operasyon" adını verdiğini söyledi. Oligark, kayıtta ayrıca Rusya’da ekonominin durumu hakkında derin bir hayal kırıklığı olduğunu ve diğer oligarklar adına konuşuyormuş gibi görünerek Putin'in ölmesini hepimiz umuyoruz” dedi.

 

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı - 3

 

Oligark, “Putin, Rusya ekonomisini, Ukrayna ekonomisini ve diğer birçok ekonomiyi kesinlikle mahvetti. Sorun kafasında. Bir çılgın adam dünyayı alt üst edebilir" derken duyuldu.

 

New Lines dergisinin haberine göre, batılı iş insanı oligarkı korumak için ismini sakladı, ancak  görüşmeyi izni olmadan kaydetti.

 

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı - 4

 

İsmi açıklanmayan oligark, ABD’li dergi New Lines tarafından elde edilen bir kayıtta, Mart ayı ortasında Batılı bir risk sermayedarıyla Putin'in sağlığını tartıştı. 

Yeni iddialar, geçen hafta Zafer Günü kutlamaları da dahil olmak üzere, halka açık etkinliklerde çelimsiz görünen Putin hakkındaki artan sağlık endişeleri arasında geldi. Rusya Devlet Başkanı’nın aldığı katı önlemler ve diğer siyasi liderlerle görüşmek için uzun bir masa kullanması söylentileri güçlendirdi.

 

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı - 5

Diğer taraftan Putin, kendisi ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu arasında videoya kaydedilen bir görüşmede masasını sıkıca tuttuğunun görülmesinin ardından yoğun bir incelemeyle karşı karşıya kaldı. Kremlin'in yayınladığı görüntülerde Putin, Şoygu’yu  dinlerken ayaklarını aşağı yukarı hareket ettiriyor, huzursuz ve gergin görünüyor ve birkaç kez boğazını temizliyordu.

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı - 6

PUTİN'DEN TALİMATLAR

 

Eski MI6 başkanı Sir Richard Dearlove ve daha önce bir NATO danışmanı olan Profesör Gwythian Prins, Putin'in ilerleyen  sinir sistemi bozukluğu belirtileri gösterdiğini iddia etti.

 

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı - 7

 

New Lines, Rusya'nın ana güvenlik kurumu olan Federal Güvenlik Servisi'ndeki (FSB) memurlara Putin'in sağlığı hakkında spekülasyon yapmamalarının söylendiğini aktardı. Araştırmacı gazetecilik grubu Bellingcat'in Rus baş araştırmacısı Christo Grozev, bölge şeflerine başkanın aylarca ömrü kaldığına dair spekülasyonları görmezden gelmelerini söyleyen bir not gönderildiğini söyledi.

 

Rus oligark: Putin kan kanserine yakalandı - 8

Grozev, New Lines'a verdiği demeçte, "Bu talimat tam tersi bir etki yaptı ve çoğu FSB görevlisi birdenbire Putin'in gerçekten ciddi bir tıbbi durumdan muzdarip olduğuna inanmaya başladı” dedi. (Haber Merkezi)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!