Konya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63787.307$

KOCA VAHŞETİ!

KOCA VAHŞETİ!
Konya’da cezaevinden tahliye olur olmaz, ayrı yaşadığı 8 aylık hamile eşini boğazını bıçakla keserek öldürdü. 2 yaşındaki kızını da yanına alarak kaçan zanlı, olayın yaşandığı eve geri dönünce yakalandı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre 3 gün önce cezaevinden tahliye olan Ramazan M., ayrı yaşadığı eşi Tuba M.’nin evine geldi. Ramazan M., çıkan tartışmanın ardından eşi Tuba M.’ye bıçakla saldırdı. Banyoya kaçan eşinin peşinden giden Ramazan M., kendisine direnmeye çalışan eşini boğazını keserek öldürdü. Eşinin cansız bedenini banyodan yatak odasına taşıdığı belirlenen Ramazan M., oturma odasındaki 2 yaşındaki kızı Gülay M.’yi de alarak evden kaçtı.

Gürültüyü duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi geldi. Eve giren polisler, Tuba M.’yi yatak odasında kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde boğazı kesilen talihsiz kadının yaşamını yitirdiği belirlendi. İnceleme yapan polis, Tube M.’nin  banyoda öldürüldükten sonra yatak odasına taşındığını saptadı. Bu arada olayı duyarak eve gelen Tuba M.’nin yakınları sinir krizi geçirdi.  8 aylık hamile olduğu saptanan Tuba Menek’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

4 AY ÖNCE DE BACAĞINDAN BIÇAKLAMIŞ

Ramazan M.’nin ocak ayında da Tuba M.’yi kıskançlık tartışmasında bacağından bıçakla yaraladığı, olaydan sonra da tutuklandığı ortaya çıktı. Geçen sürede görülen 2 duruşmada Tuba M.’nin çocuklarının babasız kalmaması için şikayetini gere çektiği, bunun üzerine de Ramazan M.’nin 3 gün önce tahliye edildiği belirtildi.

‘BENİ AFFET BİR DAHA YAPMAYACAĞIM’

Olayı anlatan Tuba M.’nin karşı komşusu, “Bunun adı vahşet. Önceden de eşini bıçakladığı için cezaevine girmişti ve sonra geri çıktı. Gencecik, 8 aylık hamile, 1 ay sonra erkek çocuğu olacaktı, boğazı kesilerek öldürüldü. Ramazan normalde çok düzgün bir çocuktu, ama sonradan uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Eşini bıçakladığı için tutuklandı. Sonra cezaevinden arayıp, 'beni affet tamam, bir daha yapmayacağım' demiş. Tuba da çocuklarım babasız kalmasın diye mahkemede şikayetini geri çekince Ramazan serbest kaldı. İnsanlık dışı bir şey, böyleleri yüzünden erkekliğimden utandım” dedi.

EVE GELİNCE YAKALANDI

Zanlı Ramazan M. kızı Gülay ile birlikte olayın meydana geldiği eve geri gelince polis ekipleri tarafından yakalandı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Ramazan M., gazetecilerin 'Neden yaptın?' sorusuna "Hakkımı yaptım" diye cevap verdi. Ramazan M., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, Konya Şehir Hastanesi’nde otopsisi tamamlanan Tuba M.’nin cenazesi ise kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: DHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!