Konya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70358.73$

CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına adaylığını mektupla açıkladı

CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına adaylığını mektupla açıkladı
CHP Selçuklu İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Av. Beytullah Çetin, teşkilat üyelerine gönderdiği bayram tebriği kartıyla unutulmuş bir geleneği de yaşatmış oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuklu İlçe üyelerine Ramazan Bayramı nedeniyle tebrik kartı gönderen Av. Beytullah Çetin, unutulmuş bir geleneği canlandırdı.

Üyelerin bayramını kutlayan Çetin, gönderdiği mektupta ise CHP Selçuklu İlçe Başkanlığı'nın üzerindeki ataletten kurtarılması gerektiğini vurguladı.

Partinin hak ettiği atılımı gerçekleştirebilmesi için Selçuklu İlçe Başkan adaylığını açıklayan Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Selçuklu'da harekete geçmek için kaybedecek zamanı olmadığını söyledi.

Çetin mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli kardeşim, Biz ülkesine ve milletine borcu olan, bu borcunu hiçbir zaman unutmayan ve borcunu ödemek niyetiyle hareket eden cumhuriyet çocuklarıyız. Bizleri var eden milletin bir adım daha ilerde olmasını istiyoruz. Cumhuriyetin ilelebet payidar kalması için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bursa Nutkunu kendine rehber edinmiş insanlarız. Cumhuriyetin ve devrimlerin kalesi, hakça üretilip kardeşçe bölüşülen bir Türkiye’nin güvencesi olan Cumhuriyet Halk Partisi, Konya genelinde ve Selçuklu özelinde hiçbir varlık gösteremeyen, bir takım formaliteleri yerine getirmekten öteye gidemeyen, atıl ve hantal, amacından uzaklaştırılmış bir hale getirilmiştir. Partimiz o kadar geriye düşürülmüştür ki mücadeleye atılmak için kaybedilecek bir dakika bile kalmamıştır. Boşa geçirilecek bir anımız dahi yoktur. Köklü ve anlamlı bir değişiklik için harekete geçmek mecburiyeti doğmuştur. Tek gayemiz Atatürk’ümüzün emaneti Cumhuriyet Halk Partisi’nin Selçuklu’da ve Konya’da ileri gitmesini, öncü olmasını sağlamaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ileri gitmesi, ülkemizin ve milletimizin ileri gitmesidir. Bu yoldaki mücadelemiz bayramımızdır. Gücümüzü vatan uğrunda toprağa düşenlerden, enerjimizi cumhuriyet çocuklarının aydınlık gözlerinden almaktayız. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Varlığınız gücümüze güç katacaktır. Aydınlık günler yakındır. Ülkemize ve milletimize olan borcumuzu ödemeye geldik."

AV. BEYTULLAH ÇETİN KİMDİR?

1989 yılında Konya’da doğdu. 2007 yılında Selçuklu Anadolu Lisesi’nden 2011 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyetinden sonra Avukatlık Stajını tamamladı. 2012 yılında Konya Barosu’na kaydoldu. 2012 yılından itibaren avukatlık faaliyetlerini serbest avukat olarak sürdürmektedir.

Avukatlık faaliyetleri ile birlikte akademik hayatına da devam ederek, 2017 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalı’nda “Savunma Hakkının Kısıtlanması” başlıklı tez ile “bilim uzmanı” olmuştur. 2017 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim Dalı’nda başladığı doktora eğitimini “Terörizmin Propagandası Suçu” konulu tez çalışması ile tez aşamasında devam ettirmektedir.

Uzmanlık alanı ile ilgili bir kitap, bir kitap bölümü ve hakemli-hakemsiz dergilerde yayınlanmış birçok bilimsel makalesi bulunmaktadır. Ayrıca Konya Barosu Dergisi Yayın Kurulu üyeliği ile Konya Barosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren birçok komisyonda görev almıştır. Sivil toplum kuruluşlarında gönüllü çalışmalarda bulunmuştur.

Av. Beytullah Çetin, İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Yayınlanmış Eserleri;

Kitap : 1-Savunma Hakkının Kısıtlanması, 1. Baskı, Seçkin Yayınevi, Ankara, 2018 Kitap Bölümü : 1-Ceza Muhakemesi Hukukunda Yasak Yollarla Edinilmiş Delillerin Değerlendirilmesi, Prof. Dr. Nevzat TOROSLU’ya armağan, Cilt:1, AÜHF Yayınları, Ankara, 2015, s.271-291 Hakemli Makale: 1-Türk Hukuk Düzeninde Yetki Genişliği İlkesi, Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi, Cilt:1, Sayı:2, 2018, s.94-112 Makale : 1-Ceza Muhakemesi Hukukunda Yasak Deliller, Konya Barosu Dergisi, Yıl:40 Sayı:22, 2012, s.54-58 2-Haksız Tahrik Hükümlerine Genel Bir Bakış, Konya Barosu Dergisi, Yıl:40 Sayı:23, 2012, s.102-106 3-Tutuklama Kararlarının Gerekçeli Olması Zorunluluğu, Konya Barosu Dergisi, Yıl:42, 2014, Sayı:25, s.16-20 4-Cinsel dokunulmazlığa Karşı İşlenen Suçlarda Deliller ve Delillerin Değerlendirilmesi, Konya Barosu Dergisi, 2017/1, s.109-133

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!