Ramazan başladı, Torku sofralarda yerini aldı
Gıda sektörünün öncü kuruluşlarından olan Konya Şeker’in Torku markasıyla ürettiği doğal ve sağlıklı ürünler sofraları bereketlendirirken, içecek gurubunda ürettiği geleneksel ürünler de Ramazan sofralarının tadına tat katıyor.

Torosların merkezine inşa edilen Torku Sıkma Meyve Suyu, Sirke ve Pekmez Üretim Tesisinde hazırlanan şerbet, elma suyu, üzüm suyu ve limonata, iftar sofralarının bu yıl da vazgeçilmezi olacak. NBŞ, renklendirici ve katkı maddesi gibi sağlığa zararlı içerikler kullanılmadan teknolojinin sağladığı imkânlarla geleneksel yöntemler kullanılarak üretilen Torku şerbet, limonata ve meyve suyu çeşitleri henüz raflarda bir yıldır yer almasına rağmen tüketicinin en çok tercih ettiği ürünler arasında yerini aldı.
ÇİFTÇİNİN EMEĞİ ARTIK BOŞA GİTMİYOR
Çiftçinin emeğine, alın terine sahip çıkmayı kendine şiar edinen Konya Şeker’in Torosların merkezine inşa ettiği Torku Meyve Suyu, Sirke ve Pekmez Üretim Tesisinde sıkma elma ve üzüm suyu çeşitleri ile pekmez, sirke, şerbet çeşitleri ve limonata üretiliyor.
Tesislerde sayesinde bölgedeki üreticilerin ürettiği meyveler artık çürümeye terk edilmiyor, değer kazanıyor. Bölge çiftçisinin ürettiği meyveler, son teknolojiyle donatılan tesiste işleniyor ve Torku markasıyla, hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden yüzde 100 sıkma meyve suyu olarak tüketiciye sunuluyor. Aynı tesiste üretilen şerbet çeşitleri ile de bin yıllık şerbet kültürümüz, Torku güvencesiyle yaşatılıyor. Kırmızı ve Yeşil olarak iki farklı çeşitte hazırlanan şerbetler ve geleneksek içeceklerimizden limonata, bu yıl da iftar sofralarının vazgeçilmezi olacak. (Haber Merkezi)






SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!