MÜSİAD Konya Şubesi Genel Kurulunun ardından güven tazeleyen MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kulu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Önder Özsoy Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Pektaş, Murat Demirok, Abdurrahman Çağlayan, Hüsamettin Kargın ile Kulu Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abuderda Taylan Yönetim Kurulu Üyesi Kamber Demirok ve Kulu Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş’tan oluşan Kulu’lu heyet MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.
KONYA’NIN TÜM İLÇELERİ ÖNEMLİ
Hemşerilerinin kendilerine olan güveninden dolayı çok mutlu olduğunu belirten MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da, Kulu için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Birlik ve beraberliğin bu tür görevlerde önemine değinen Korkmaz, “Hemşerilerimin bana verdiği destek çalışmalarımızda daha özverili olmamızı sağlıyor. Konya’nın tüm ilçeleri bizim için önemli ancak, memleketimiz Kulu’nun yeri muhakkak ayrı oluyor. Biz de Kulu için tüm faaliyetlerde çalışmayı kendimize borç biliyoruz” dedi.
MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erkuş’un da hazır bulunduğu ziyaret Kulu ile ilgili çalışmalar ve gelinen nokta hakkında istişare ile son buldu. (Haber Merkezi)
(KONYA POSTASI)