Mevlana Kız Öğrenci yurdunda kalan öğrencilerin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a mesajları şöyle:
Hande Türkmeneli: Her şey için Suat abiye teşekkür ederiz.Yurdumuzda meydana gelen değişiklikler ile özel öğrenci yurtlarından hiçbir farkımız kalmadı.Hatta bazı durumlarda onları geçtik bile.
Suzan Civelek: Suat abiye her şey için teşekkür ederiz.3 senedir bu yurttayım ve çok memnunum.Temizlik, düzen ve idare olarak çok memnunum.
Arife Güney: Evimiz kadar rahat olmamız için sağlanan bütün olumlu şartlar için Suat abiye çok teşekkür ederim. Artık huzur ve rahatlık içerisinde günlerimizi geçirmekteyiz.
Keziban Karataş: Sağlanan sıcak ortam, huzurlu bir yaşantı ve sosyal faaliyetler için Suat abiye çok teşekkür ederim.Liderlik kursuna katıldım ve çok bilgilendim.Kursu veren Hasan Yılmaz beye de çok teşekkür ederim.
Suzan Bozan: Yurdumuzda aile sıcaklığımızı hiç aratmayan bir ortam var.Bizlere bu imkanı sağlayan ve huzurlu bir eğitim görmemize sebep olan Suat abiye çok teşekkür ederim.
Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Mevlana Kız öğrenci yurdunda kalan kız öğrenciler, “Mevlana yurduna gelipte Mevlana Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etmemek olmaz. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı yurdumuzda ağırlamaktan ve kendisini yurdumuzda görmekten son derece mutlu olacağız. Kendisini yurdumuza bekliyoruz” dediler.
(Mustafa Ekmekcioğlu-Konya Postası)
(KONYA POSTASI)