BAL’da mücadele eden 3 temsilcimizden biri olan Sarayönü Belediyespor’da maç yapamamanın verdiği stres her geçen gün artmaya başladı. 2. yarının başlamasının üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen yeşil siyahlılar yoğun hava muhalefeti nedeniyle henüz maç yapamadı. Sarayönü Belediyerspor’un bu hafta oynayacağı maçın ise oynanıp oynanmayacağı henüz belli değil.
STRES YAPIYORUZ
Sarayönü Belediyesi ve Sarayönü Belediyespor’unda başkanı olan Mehmet Güney 2. yarıda henüz maç yapmamış olmalarının kendilerinin üzerindeki stresi artırdığını söyledi. Güney, “Hava muhalefeti nedeniyle geride kalan iki haftada maç yapamadık. Bu haftada Isparta’ya gideceği ancak maçın oynanıp oynanmayacağı henüz belli değil. Maç yapamıyor olmak takımı da kötü etkiliyor. Konsantrasyon eksikliği olmaması adına elimizden gelen tüm çalışmalara devam ediyoruz.”
YALNIZ KALIYORUZ
Güney kamuoyu tarafından yalnız bırakıldıklarına da dikkat çekerek, “Biz Konya’ya 3. Ligde bir takım kazandırmak adına elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. İnşallah bunu da sezon sonunda başaracağız. Ancak Konya’dan gereken desteği gördüğümüzü söyleyemem. Bizim isteğimizi, bu takımında bir Konya takımı olduğunun bilincine varılmasıdır.” Şeklinde konuştu. (Nihat Erdoğan – Konya Postası)
(KONYA POSTASI)