Elektrik borcu nedeniyle beldenin suları kesildi  
Aksaray'ın merkeze bağlı Doğantarla beldesinde su deposunun elektrik borcunun ödenmemesi nedeniyle Medaş deponun elektriklerini kesti.  
   2012-01-28 13:29:43  

Belediye Başkan Vekili Gazi Aday, 10 bin 750 lira olan su deposu borcunu ödeyemedikleri için depo elektriğinin kesildiğini beldenin susuz kaldığını söyledi.
Belediye Başkanı Mustafa Oymak'ın resmi izinle yurt dışına çıktığını ifade eden Belediye Başkan Vekili Aday, belediyenin İller Bankasına da borcu olduğunu, gelen ödeneklerin borç nedeniyle kesildiğini kesintiler sonunda 12 bin lira paranın kaldığını söyledi.
Medaş'a borçlarını daha önce de ödeyemediklerini ifade eden Aday, o dönemde de elektriklerin kesildiğini ancak borcun yapılandırıldığını, buna rağmen bir süre sonra yapılandırılan borcun taksitlerini de ödeyemediklerini bildirdi.
800 hanelik ve 2000 nüfuslu belde halkının su ihtiyacının belediyenin elektriğine bağlı olan arıtma tesisinden aldığını belirten Başkan Vekili Aday, ''10 bin 750 lira borcun ödenmemesin nedeniyle elektrikler kesildi. Belde halkı da susuz kaldı''dedi.
Belediyenin de borçlarından dolayı zor durumda olduğunu belirten Aday, belediyede fen memuru, tahsildar ve muhasebeci bile olmadığını söyledi.
Belediyenin kasasında tek kuruş para olmadığını da ifade eden Aday, yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 123 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu