Meram Tıp’ın devir işlemi tamamlanıyor!  
Yükseköğretim Genel Kurulu önceki gün yeni başkan Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’nın başkanlığında yapıldı. Kurulda Konya ve Selçuk üniversitelerini de yakından ilgilendiren bazı kararlar alındı.  
   2012-01-08 12:21:36  

 

Konya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Meram Tıp Fakültesi’nin Konya Üniversitesi’ne devir işlemi sonucunda hukuki durumu belirsizleşen Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nin durumunun da toplantıda ele alındığını belirterek, “Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi kurulduğundan bu yana bu hastaneyle defalarca birleştirilip ayrılan Meram Tıp Fakültesi Hastanesi, en son Selçuklu Sağlık Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne bağlanmıştı. Meram Tıp Fakültesi’ne değil de bu birime bağlı hasebiyle hastane Konya Üniversitesi’ne devredilememişti. YÖK toplantıda bu konuyu çözümlemek üzere öncelikle Meram Tıp Fakültesi Hastanesi ile Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi’ni birbirinden ayırt edecek bir karara imza attı. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi artık Selçuklu Sağlık Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne bağlı değil. Biz de üniversite olarak geçtiğimiz hafta içinde Konya Üniversitesi de kendi bünyesinde Sağlık Eğitim ve Araştırma Merkezi kurduk” dedi.

Bu kararlarla hastanenin Konya Üniversitesi’ne devredilmesi konusunda gerekli altyapı çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Prof. Dr. Şeker, önümüzdeki haftalarda Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kendi merkezlerine bağlanması yönünde bir karar alınmasını beklediklerini bildirdi. Murat Güzel- Konya Postası

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 388 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu