65 firma yüzlerce ürünle Kulesite Adese’de  
Adese, Konya’mızın Markaları Panayırı’yla, yerel üreticileri ve ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.  
   2011-11-18 01:22:25  

 

Adese, müşterilerine alışverişte yenilikler sunmaya devam ediyor. 137 mağazasında müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunan Adese, gelenekselleştirmeyi hedeflediği “Konya’mızın Markaları Panayırı” ile Konya’nın yerel firmalarını Kulesite Adese’de ziyaretçileriyle buluşturdu. İlk günden yoğun ilgi gören “Konya’mızın Markaları Panayırı”nın açılışı da oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Panayırın açılış kurdelesini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Alparslan, Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Korkmaz, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ile birlikte kesen Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, Adese’nin Konya’nın bir değeri hâline geldiğini söyleyerek, “Konya’nın ilk hipermarketini açmıştık. Ardından Konya merkezinde ve ilçelerinde açtığımız mağazalarla şehrimizin alışveriş kültürünü evrensel standartlara ulaştıracak yenilikler yaptık. Konya’nın kendi markasına gösterdiği ilginin ve desteğin de yardımıyla Konya’nın ürünlerini Konya dışındaki müşterilerimize de ulaştıracak bir büyüklüğe eriştik. Konya’dan çıkan bir firma olarak kazancımızı tümüyle bu coğrafyayla paylaştık. Sanayi hamlesini gerçekleştiren Konya’mız, ulusal bir marka haline geldi. Şimdi Konya’nın bir değeri olarak, Konya’mızın yerel markalarına ev sahipliği yapmaktan ve onları bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Panayırımızı gelenekselleştirmek ve kendi ürettiği değerlere, markalara, ürünlere sahip çıkan Konya halkına her yıl farklı bir alışveriş ortamı sunmak istiyoruz,” dedi.

65 FİRMA, YÜZLERCE ÜRÜN

Çoğu gıda firmalarından oluşan Konya merkezli 65 firmanın ürünleri, Kulesite Adese’deki panayır alanında ziyaretçilerle buluşacak. Adese Konya’mızın Ürünleri Panayırı’nı geleneksel bir etkinliğe dönüştürmeyi ve müşterilerini her yıl daha fazla Konya ürünüyle buluşturmayı hedefliyor. 

 

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 362 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu