Assassins "Kanuni"yi kurtarabilecek mi!  
Ubisoft'un Assasins Creed serisinin 4. oyunu Revelations çıktı. 1500'lü yılların İstanbulu'nda geçen oyunun kahramanı Ezio, Kanuni Sultan Süleyman'ın geleceğini kurtarmak için Tapınak Şövalyeleri'yle kıyasıya bir mücadeleye girişiyor.  
   2011-11-16 17:28:24  

 

Assasins Creed oyunu 2 gizli örgütün 1000'li yıllardan 2012'ye kadar süren savaşını konu alıyor. 2012 yılında üretilen "Animus" isimli bir bilgisayar sayesinde Desmond adındaki kahramanımız geçmişteki atalarının yaşadıklarını genleri sayesinde hatırlayıp onların becerilerini edinebiliyor. Oyun hem günümüz hem de geçmiş arasında gidip geliyor ve görevimiz dünyayı köleleştirmek isteyen Templar örgütünü yok etmek.
 
Revelations 2. Beyazıt döneminde İstanbul kapılarının Yahudilere açılmasıyla başlıyor. Yahudilerle birlikte Templarlar da İstanbul'a girip burada örgütlenmeye çalışıyor. Osmanlı'nın yükselme dönemini anlatan yapım aynı zamanda taht kavgalarının üst üste geldiği üç nesli konu alacak. 2.Beyazıt döneminde başlayan oyun, Yavuz Sultan Selim'in tahta geçiş hadisesini de işleyecek. Aslında Assassins Creed'de yapılan her şey Kanuni Sultan Süleyman'ın geleceğini kurtarmak için. Bakalım Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan'a kavuşabilecek mi?
 
Oyun neyi anlatıyor?
 
Oyunun hikayesi Üçüncü Haçlı Seferi döneminde, Haşhaşinler adıyla bilinen, Hasan Sabbah önderliğindeki tarihsel örgüt ile Tapınak Şövalyeleri arasındaki mücadele üzerine kurgulandı. 
(İHA)
 
Bu Haber 368 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu