Özlük hakları yaşam hakkı kadar kutsal  
Selçuk Üniversitesi Rektör aday ad ayı ve Selçuklu Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Şahin Dedeman Otel’de düzenlediği basın toplantısıyla rektör seçilirse hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri kamuoyuyla paylaştı.  
   2011-11-16 02:11:53  

 

Selçuk Üniversitesi’nin 75 bin öğrenci, bin 500 akademisyen, 5 bin çalışanıyla yaklaşık 100 bin nüfusa sahip bir kurum olduğunu, 500 milyon TL’lik dev bir bütçeye sahip olduğunu belirten Prof. Dr. Şahin, geliştirdikleri projelerle Selçuk Üniversitesi’nde proaktif bir yönetim modeliyle bilimsel araştırmalara kaynak sağlayacaklarını, ne vesayetçi bir anlayışı ne de eski dönemlerden intikam almaya dönük bir anlayışı temsil ettiklerini belirtti. Üniversitenin ideolojisi olmayacağını belirten Prof. Dr. Şahin, “Üniversitemizde her düşünce ve görüş baskı yoluyla hakim olmamak kaydıyla konuşulabilir, savunulabilir, tartışılabilir ve geliştirilebilir olacak” dedi.

Geçmişte yaşanan sıkıntıların temelde özlük haklarında hakkaniyetin gözetilmemesinden kaynaklandığını ifade eden Prof. Dr. Şahin “Bizim yönetimimizde özlük hakları yaşam hakkı kadar kutsal olacaktır” diye konuştu.

Prof. Dr. Şahin seçim süreciyle ilgili olarak da,  “Selçuk Üniversitesi’nde rektörlük seçimleri 24 Kasım Perşembe günü, yani Öğretmenler gününde sabah saat 10’da başlayıp saat 16.00’da bitecek. Belirlenen 6 aday Yükseköğretim Kurulu’nda 31 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında mülakata alınacak” bilgisini de verdi.

 

Murat Güzel-Konya Postası

 

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 205 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu