Bera Alanya’da Bayramın ilk günü, animasyon aktiviteleri ve sürpriz gösteriler,bayramın ikinci günü bir birinden güzel şiirleri ve sohbetiyle İkbal Gürpınar,bayramın üçüncü günü ünlü halk ozanı Uğur Işılak,bayramın dördüncü günü şiirleri ile gönüllere taht kuran Bedirhan Gökçe,10 Kasım’da sevilen sanatçı Orhan Ölmez ve 11 Kasım’da Emekli Kayseri Müftüsü Necmettin Nursaçan sohbeti ile otel misafirleri unutulmaz bir tatil yaşadılar.
Alanya’nın doğa tutkunları için de vazgeçilmez bir adres olduğunu belirten Bera Hotels Genel Müdürü Yücel Yavuz, ATV araçları, dağ bisikletleri,rafting,quat safari , yat turları, muhteşem bir tabiat gezileri,paintball ve trekking yapabileceğini ve havuz, sauna, masaj ve Türk Hamamı keyfiyle misafirlerin tüm yılın yorgunluğunu attıklarını oyun ve eğlence alanları ile her yaş grubuna hitap eden Bera Çocuk Kulübü'nde profesyonel eğiticiler ve animatörler eşliğinde çocukların hem eğlenecek hem de yeteneklerini geliştirdiklerini söyleyip,Bera Spa merkezinin’de de konuklarına sonsuz rahatlama kaynağı masaj terapileri, yüz ve vücut bakımları ve fitness programları sunduğunu belirtti.
Kurban Bayramı’nda doluluk oranlarının iyi olduğunu belirten Bera Hotels Genel Müdürü Yücel Yavuz misafirlerinin gösterdikleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ve amaçlarının her zaman olduğu gibi misafirlerine unutamayacakları bir tatil yaşatmak olduğunu söyleyip,Alanya'nın Konaklı Mevkii'nde 20 bin metrekarelik alanda konumlanan Bera Alanya’nın 2007 yılından buyana
4 mevsim,365 gün boyunca misafirlerine geleneksel Türk Kültürünü yaşatarak, huzurlu, güvenilir,sağlıklı ve eğlenceli tatil seçeneklerini sunmaya devam ettiğini dile getiren Yücel Yavuz Bera Oteller Grubuna bağlı Bera Alanya,Bera Konya ve Bera Mevlana Otellerinin TSE tarafından verilen TSE ISO EN 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TSE ISO EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, TS 18001 İşçi Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, TSE ISO EN 14001 Çevre Yönetim Sistemi,TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Ele Alma Sistemi ve TS EN 16001 Enerji Yönetim Sistemi gibi altı tane kalite belgeleriyle hizmet kalitelerini tescillediğini söyledi
(KONYA POSTASI)