Çocuk oyun parklarının oyun grupları imalatını yapan Şehri Park yetkilisi Abdülselam Çelik, Vali Alimoğlu'nu ziyaret etti.
İşadamının anlamlı yardımının örnek olmasını dileyen Vali Alimoğlu, Aksaraylıların Van depremi sonrası depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için her türlü çabayı ve gayreti gösterdiğini söyledi.
Vali Alimoğlu, zor günlerin birlik ve beraberlik duygusu ile hep beraber yardımlaşarak atlatılacağını ifade ederek, deprem sonrasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Aksaray da herkesin yardıma koştuğunu bildirdi.
Aksaray Valiliğince başlatılan ''Van Depremi Yardım Kampanyası''nın 16 Kasım 2011 tarihine kadar devam edeceğini belirten Vali Alimoğlu, Van Valiliği ile irtibata geçilip Aksaraylı ilgili firma tarafından bir ilköğretim okuluna çocuk oyun parkı kurulacağını ifade etti.
Van depreminden duydukları üzüntüyü dile getiren Çelik ise, birlik ve beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygusu içinde Valilikçe başlatılan yardım kampanyasına Van'da bir ilköğretim okuluna 16 bin lira tutarında çocuk oyun parkı yaparak katkıda bulunmak istediklerini söyledi.
(İHA)