Rektör Okudan’ın Gözyaşları  
Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin 10’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen “IFAS Uluslar arası Güzel Sanatlar Sempozyumu” fakültenin konferans salonunda gerçekleştirilen törenle başladı. Sempozyuma Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Konya Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Çıpan, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Günüç, çok sayıda sanatçı ve öğretim üyesinin yanısıra öğrenciler de katıldı.  
   2011-10-21 01:36:10  

 

     Törende söz alan Rektör Okudan, “Yürekleri birleştirip, bu üniversite için çok çalıştık, güzel eserler ortaya koyduk. Bir köşede olsam da Selçuk Üniversitesi’nin bir mensubu olduğum için her zaman gurur duyacağım.” dedi. Dekan Fevzi Günüç’ün anlamlı teşekkürü ise Rektör Okudan’ı duygulandırdı.

         FAKÜLTE’NİN AÇILIŞI ERTELENDİ

         Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Güzel Sanatlar Fakültesi yeni binasının da sempozyumdan önce açılışının planlandığını ancak Bitlis ve Hakkari’den gelen  şehit haberleri nedeniyle açılışın ertelendiğini hatırlatarak, “Ne yaparlarsa yapsınlar ülkemizin bölünmez bütünlüğünü bozamayacaklar. Ne söylesek boş. Şehit düşen askerlerimizin ailelerinin acısını dindiremeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum.” dedi.

            “BİZ DEĞİŞTİRDİK, SİZ GELİŞTİRİN”

        Üniversitenin 8 yllık gelişimini de değerlendiren Prof. Dr. Okudan, “8 yılda üniversitede çok şey değiştirdik ve biz de zamanla değiştik. Bizden sonra geleceklere ‘Biz  değiştirtik siz de geliştirin’ diyorum. Biz az konuştuk çok iş yapmaya gayret gösterdik. Yürekleri birleştirip, bu üniversite için çok çalıştık, güzel eserler ortaya koyduk.  Kimseyi ötekileştirmeden herkesi ortak paydada birleştirmeye çalıştık. Çoğunluğu da mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Ancak yönetimimizden mutsuz olan azınlıklar da mutlaka vardır. Artık yolun sonundayız. Geride devasa bir üniversite bırakacağım için gururlu ve mutluyum. Bir köşede olsam da Selçuk Üniversitesi’nin bir mensubu olduğum için her zaman gurur duyacağım. Bundan sonra da eminim ki akedemisyenlerimiz elde ettikleri kazanımları geri kaybetmeyeceklerdir.” dedi.

                OKUDAN DUYGULANDI

            Rektör Okudan’a tablo hediye eden Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Günüç ise “Yeni binamızı bize kazandıran ve göreve geldiğinden beri sanata ve sanatçılara büyük değer veren  Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Okudan’a üstün hizletleri nedeniyle çok teşekkür ederim.” dedi.  Bu konuşmaların ardından oldukça duygulandığı gözlenen süre duygulanan Okudan’ın,  gözyaşlarına hakim olamadığını gözlendi. 

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 419 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 2 Onay Bekleyenler 0  

misafir 2011/10/25 17:44
dürüslük ucuz bir mülk değil herkes onasahip çiksın........................................*
misafir 2011/10/21 08:46
ne oldu yandaşlarına kadro veremiyeceğim diyemi üzülüyorsun hiç bir vasfı olmayan insanlara kadro verdin sekreterini genel sekreter yaptın huy sana


600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu