Spor Toto Süper Lig’de bu gün Beşiktaş ile karşılaşacak Konyaspor’da Teknik Direktör Yılmaz Vural, Sivasspor’un mağlup olması sonrasında Beşiktaş maçının öneminin arttığını söyledi.
“36 PUANLA KALIRIZ”
Teknik Direktör Vural, “Sivasspor’un mağlup olmasıyla birlikte bu hafta oynayacağımız Beşiktaş maçının önemi daha da arttı. Her an her şey olabilir. Umutlarımızın arttığını söyleyebilirim. Futbolun bilinmeyen tarafına güvenerek sezon sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. 57te 5 yapmak için elimizden geleni yapacağız. 36 puan bizi ligde bırakabilir.” dedi.
“DEĞİŞEBİLİRDİ DE, DEĞİŞME YEDEBİLİRDİ”
Vural takımın başına devre arasında gelmesi durumunda bir şeylerin farklı olup olmayacağı sorusuna ise şu yanıtı verdi, “Buna net bir cevap veremeyiz. Değişim olabilirdi de olmayabilirdi de… Ancak benim göreve gelmeme ile birlikte takımın bir yükseliş gördü herkes. Ancak inanılmaz hakem hatalarına maruz kaldık. Özellikle Antalyaspor maçında yapılan hatalar olmasa şu an daha farklı hesaplar yapıyor olurduk. Biz bu göreve geçte olsak devraldık ve sezon sonuna kadar da mücadele edeceğiz. Bu takımın teknik heyet veya futbolcular tarafından düşmediğini kanıtlayacağız. Bu takımı ligde tutmaya çalışacağız, olmasa yeni sezon için hazırlıklar yapacağız. Eğer ki alt lige düşersek bir an önce geri gelmeliyiz. Burada da şehrin büyüklerine işler düşüyor”
(KONYA POSTASI)