Yeni Anayasa arayışları  
YÖK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz Atar, Aydınlar Ocağı’nda “Yeni Anayasa Arayışları” konulu konferans verecek.  
   2011-10-16 23:05:19  

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Bölümü Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve YÖK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz Atar, Aydınlar Ocağı’nda Yeni Anayasa çalışmalarıyla ilgili katılımcılara bilgi verecek.
Sille Kültür Evi’nde yarın “yeni anayasa arayışları” başlığı altında açıklamalar yaparak Yeni Anayasa’nın nasıl olması gerektiği hususlarında hukuki değerlendirmelerde bulanacak olan Prof. Dr. Atar, neden, niçin, nasıl ve kim sorularına da cevap bulmaya çalışacak.
Yeni Anayasa arayışlarında ortaya çıkan hukuki, sosyal, kültürel, insan hakları, seçim sistemleri ve siyasi partiler gibi alt yapıyla ilgili birtakım konularıda cevaplayacak olan Atar, herkesi konferansa davet etti.(Konya Postası)

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 264 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu