Köylünün yüzü gülüyor  
Meram ilçesine bağlı İkipınar köyünde yapılan istişare toplantısına Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’nin yanısıra Meclis üyeleri Dursun Uysal, Ali Eser, Cannur Doğan, Mehmet Göksel, Mustafa Kaçar’ın yanısıra AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve Meram Ziraat Odası Başkanı Ali Ataiyibiner’de iştirak etti.  
   2011-10-13 12:38:17  

Meram ilçesine bağlı Köy istişare toplantısı; İkipınar köyünde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Meram İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Uysal, Ali Eser, Cannur Doğan, Mehmet Göksel, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, Meram Ziraat Odası Başkanı Ali Ataiyibiner ve Karadiğin Deresi, İkipınar, Çayırbağı, Sadıklar, Bayat, Kayadibi, Çukurçimen, Sarıkız, Yeşildere, İlyasbaba Tekke, Gökyurt, Yeşil Tekke, Çomaklar ve Karaağaç Köy Muhtarlarının katıldığı Meram ilçesine bağlı köy istişare toplantısı İkipınar köyünün ev sahipliği ile yapıldı. Köy muhtarlarının isteklerini dinleyen İl Genel Meclisi Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Meram İlçe Başkanı karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

KÖYLERE YENİ PROJELER

Genel seçimlerden bu yana ilk defa biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, “Meram ilçemize bağlı köylerimizde hangi hizmetlerimiz gerçekleşmiştir ve bundan böyle hangi hizmetleri sunmaya devam edeceğimizi görüşeceğimiz istişare toplantısında biraraya geldik. Köylerimize hizmette öncelikli hedeflerimizi belirliyor ve nasıl yapacağımızı kararlaştırıyoruz. Biz insanımızı yerinde göç etmeden köyünde beldelerinde mesut, mutlu, bahtiyar bir şekilde iyi bir gelir seviyesi elde etmek, yaşatmak için bu görevlere sevdalandık. Köyler beldeler bizim sevdamız. Köylerimizin ve beldelerimizin gelişmesi için gece gündüz gayret harcıyoruz. Köylerimizde alt yapı eksiğimiz kalmayacak. İçmesuyu sıkıntımız, okul, sağlık ocağı, sağlık evi ve kilitli taş çalışmaları üzerinde ağırlıkla duruyoruz. Ekonomik değeri olan projeler uyguluyoruz. Köylülerimizin kimseye muhtaç olmadan yapılacak tarım faaliyetleri ile geçinmelerini arzu ediyoruz.” dedi.

‘KÖYLÜNÜN REFAHI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Meram ilçesine bağlı köylerimizde düzenlenen istişare toplantılarına katılmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum diyen Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ise, “Köylümüzün refahı için elimizden gelen her türlü çabayı harcıyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecektir”dedi.

Meram İl Genel Meclis üyesi Dursun Uysal ise köylere yapılan hizmetleri dile getirerek “Yapılan projeler ile köylerimize yapılacak olan hizmetlerin ödeneklerini aktarıyoruz.Köylümüzün daha rahat yaşamasını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İstişare toplantısırna katılan köy muhtarları ise aynı görüşte birleşerek 40 Yıldır alamadığımız hizmetleri son 8 yılda fazlasıyla aldık almaya da devam ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin görüşünde birleştiler. (Konya Postası)

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 320 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu