Aidat borcu için geç kalmayın!  
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İsmail Turan, oda ve borsalara aidat borcu olanlara yönelik affın 30 Eylül'de sona ereceğini söyledi.  
   2011-09-14 16:00:06  

Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6111 Sayılı Kanun'da yer alan oda ve borsalara aidat borcu olanların sadece ana parayı ödeyip faizlerin silineceği affın 30 Eylül tarihinde sona ereceğini hatırlatarak, “Bu Kanunun yayımlandığı tarihe kadar ödenmesi gerektiği halde ödenmemiş olan; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu hükümlerine göre, üyelerin oda ve borsalara olan aidat borçları asıllarının tamamını bu kanunun yayımlandığı tarihi izleyen aydan başlamak üzere altı ay içinde ödemeleri halinde bu alacaklara uygulanan faiz, gecikme faizi, gecikme zammı gibi fer'i alacakların tahsilinden vazgeçilecek. Yapılan bazı değişikliklerle bu kanunun geçerlilik süresi 30 Eylül Cuma gününe uzatılmıştır. Bu kapsamda hem odamıza hem de diğer odalara aidat borçları 30 Eylül'e kadar ödenebilecektir. Bu tarihe kadar aidat borçlarını ödeyen üyelerden sadece anaparaları alınacak olup, gecikme faizleri silinecektir. Üyelerimizin ve mükelleflerimizin borçlarını kontrol ederek tekrar sorgulamaları yararlarına olacaktır” dedi.

 

 

 Konya Postası

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 245 Kez Okundu.  
Anahtar Kelimeler
   
 
 
 
  Yorumlar 1 Onay Bekleyenler 0  

misafir 2011/09/14 18:06
sayın smmmo başkanı ben 5 yıldır ali ermiş diye bir muhasebeciye oda tarafından gönderildim benden her ay gelirler üçretleri alırlar hiç makbuz kesmeden ancak her ay ödediğimiz halde vergi dairesinden gelen yazıda senin vergilerin hiç yatmamış dediler bende muhasebeciye ödedim dedim ali ermişe vardım benim vergilerim yatmamış dedim ada bana dediki sen bize hiç üçret ödemedin dedi sayın başkanım bu sorunlar cözüm getirmeniz öneririm bunun gibi muhasebeciler sizlerinde adını kötü eder birde sayın başkanım beyannamelere atılan imzalar ali ermişin kendinin değil onun için sorumluluk kabul et


600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu