Özdemir, “Oyunla ilgili memnun olduğumu söyleyemem. İyi bir oyun ortaya koyamadık. Şunu unutmamak lazım rakip kim olursa olsun oyunu ciddiye almak gerekir. Bence bizim en büyük eksiğimiz buydu. Tabi birde final heyecanı var, zannederim finalin Konya’da oynanması oyuncuları biraz strese soktu. Ama kesinlikle oynanan oyundan memnun değilim. Bu arada Turnuvaya gelince, öncelikli olarak bu hızlı tren projesini gerçekleştiren, turnuvayı ve finalin Konya’da olmasını sağlayanlara teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
ZAMAN SORUNUMUZ VAR
Özdemir takımın şu anki durumu ile ilgili ise şu şekilde konuştu, “Konyasporla takımımızla ilgili olarak şunları söyleyebilirim, belki bu hazırlık maçlarında ki konsantrasyon diyeyim, belki takımımızın gelecek günlerle ilgili biraz zamanla ilgili sorun olduğunu düşünüyorum. Bizim bu kalan zamana çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Görüyorsunuz; evet tecrübeli oyuncularımız var, ama genç oyuncuların adaptasyonu öyle kolay bir is değil. Bir aylık iki aylık bir süreç gerçekten değil bu. Bu oyuncuları biz ancak oynatarak kazanacağız. Oynamaları da gerekiyor. Maçlarda iyi oynayıp bunu neticeye de yansıtabilirsek, Konyaspor’un geleceği adına iyi olacaktır diyorum. İnşallah bundan sonraki maçlar iyi olur.”
BÜYÜK ŞANSSIZLIK
Genç bir kadroya sahibiz. Ertuğrul gibi bir ismi sakatlık nedeniyle kaybettiğim için üzülüyorum. Bu hepimizin adına büyük bir şanssızlık.
(KONYA POSTASI)