Ak Partili gençler, gelecekten umutlu  
Ak Parti Karatay Gençlik Kolları 3. Olağan kongresinde mevcut Başkan Mustafa Alptekin güven tazeledi. Kongrede Ak Parti gençliğinin Türkiye’nin gelişimine katkı sağladığı yönünde mesajlar verildi.  
   2011-08-03 15:31:17  

ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI

 Kongreye Ak Parti Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, Mustafa Kabakçı, Ayşe Türkmenoğlu Ak Parti İl Başkanvekili Mustafa Erkuş,  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal Ak Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci  Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi  ve çok sayıda davetli ve teşkilat mensubu katıldı.

GENÇLER ÜLKENİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Konya milletvekilleri adına konuşan Hüseyin Üzülmez, gençliğin bir ülkenin geleceği olduğunu ve bugün Ak Parti kadroları içinde yer alanların genç yaşta siyasete atılarak ülkenin gelişimine katkıda bulunduğunu  ifade etti. Geleceğin Türkiye’sinin fikir ve düşüncelerini gençlerin söyleyeceğini belirten Üzülmez , “1980’den önce ülke meselelerine sahip çıkan insanlar bugün Türkiye’yi normalleşme sürecine götürüyor. Türkiye de Ak Parti iktidarında bir çok değişiklikler oldu. Bu değişikleri ileriye götürecek ülkenin geleceğini emanet ettiğimiz gençliktir. Sizler çok çalışarak netice alabilirsiniz yaşanan olayları gençliği yıldırmamalı siz çalışmaya devam ettikçe su normal mecrasında akmaya devam edecektir” dedi.

KARATAY, HER SEÇİMDE BİRİNCİ

Ak Parti Karatay ilçe Başkanı Ömer Ünal ise 12 Haziran genel seçimlerde yüzde 82’lik oy oranıyla  Konya’da ilçeler bazında  Karatay İlçesinin birinci olduğunu belirterek bu başarıda Ak Parti Karatay Gençliği’nin çalışmalarının yattığını dile getirdi. Ak Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alptekin, ahlak ve maneviyat için çalışan bir gençliğin mensubu olduklarını söyledi. Ak Parti’nin bir insan hareketi olduğunu vurgulayan Ahmet İzi, “Ak Gençlik,  2003 yılından itibaren Başbakanımız öncülüğünde ülkemizde yapılan hizmetlerin biricik ve gerçek amacının insan olduğunu anlamıştır.” diye konuştu. Protokol konuşmalarının ardından delegelerin oy kullanımıyla kongre sona erdi.

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 290 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu