Konyaspor’un yaş ortalamasının 23 olduğunu söyleyen Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, “Genç bir kadroya sahip olmanın avantajlarını kullanarak, deneyimli futbolcularımızın da katkısıyla güçlü bir Konyaspor oluşturmayı amaçlıyoruz. Ali Dere’nin U19 Milli Takımına çağrılması bizlere gurur veriyor. Ali Dere gibi daha nice gençlerimize şans tanıyıp, onların da birer değer kazanmasına çalışacağız. Bu amaçlarımızın gerçekleşmesi için de zamana ihtiyacımız var. Sabırla yaptığımız çalışmaların karşılığını başarılı bir Konyaspor’u ortaya çıkarmakla alacağımıza inanıyorum”dedi.
Konyaspor’da çalışmaların üst düzeyde gerçekleştiğini söyleyen Teknik Direktör Osman Özdemir, “Yaş ortalaması 23 olan takımımız gelecekte parmakla gösterilecek düzeye erişecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Takımımız içerisinde bulunan deneyimli futbolcularımızın da katkısıyla başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Konyaspor’un Isparta Davras kampında süren çalışmalara bugün ara verilecek ve takım günü yapacağı çeşitli sosyal etkinliklerle günü dinlenerek geçirecek.
(KONYA POSTASI)