ŞİKEYE BALANS AYARI  
Fenerbahçe’ye gol atmaması için kendisine 100 bin dolar teklif edilen futbolcu bir din adamına telefon açıp, “Hocam 100 bin dolar veriyorlar. Kabul edeyim mi” diye sormuş.  
   2011-07-05 11:12:10  

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da gözaltına alındığı şike operasyonundan ilginç bir detayı Hürriyet gazetesi sayfalarına taşıdı. Habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu İbrahim Akın’a, Aziz Yıldırım’ın isteğiyle 100 bin dolar teklif edildi. Şike parasını bir poşet içinde teslim alam Akın, “Bu parayı kabul etmemin dinen bir zararı var mı” diye bir hocaya sordu.

İŞTE SORGUDAKİ O BÖLÜM: İbrahim Akın akıl danıştığı kişiye, “Hocam bir şey sormam lazım. Şimdi hafta sonu Fener’le maçımız var ya, demişler ki İbo gol atmasın; 100 bin dolar para verelim...” diyerek şike yapıp para almasının sakıncalı olup olmadığı konusunda görüş istedi. ‘DOLAR DEĞİL EURO OLSUN’ Görüşme yaptığı kişinin sakınca olmadığını söylemesi üzerine İbrahim Akın’ın, Yusuf Turanlı’yı arayarak teklifi kabul ettiğini ancak 100 bin dolar değil 100 bin Euro’dan aşağı kabul etmeyeceğini söylediği belirlendi. Aziz Yıldırım ve diğer şahısların Ahmet Çelebi’ye İbrahim Akın ile görüşülmesi ve şike karşılığında para teklif edilmesi yönünde talimat verdikleri, Ahmet Çelebi’nin Yusuf Turanlı aracılığı ile bu teklifi İbrahim Akın’a ilettiği ve şike konusunda mutabakat sağlandığı polis fezlekesine yansıdı.

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 301 Kez Okundu.  
Anahtar Kelimeler
,
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu