Konya HAS Parti'den seçim koordinasyon toplantısı  
Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya İl Başkanlığı tarafından seçim günü koordinasyonu ve müşahit eğitim toplantısı yapıldı.  
   2011-06-10 10:15:42  

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya HAS Parti 24. dönem Konya Milletvekili adayları ile partililer katıldı. Toplantıda konuşan HAS Parti Konya Milletvekili adayı Veli Tolu, HAS Parti hareketinin önünde hiçbir engelin duramayacağını belirterek, "Sizi temin ederim ki boğazından haram lokma geçmemiş, kasasına zadeganların 1 kuruşu dahi nasip olmamış tek hareket bu harekettir. Öyleyse bizim helale, doğruya, düzgüne, dürüste kibri olmayana, kalbinde sevgi olana sahip çıkmamız ve bu hareketi sonuna kadar götürmemiz, kıyamete kadar bu güneşin aydınlığında aydınlanmamız ve milleti aydınlatmamız en büyük vazifemizdir." dedi.
HAS Parti Konya Milletvekili adayı Teoman Rıza Güneri ise ülkemizin şu anda bulunduğu huzur ve mutluluk seviyesinin dünyadaki huzur ve mutluluk seviyesinin altında olduğunu dile getirerek, "Bu gün bir kısım ülkeler kalkınmasını tamamlamışlar, gelir dağılımındaki adaletsizliği gidermişler, En az gelir alan dahi, işsiz olan dahi kendi ülkesinde onurlu ve rahat yaşayabilir haldedir ve hatta başka ülkelere çoluk çocuğuyla başka ülkelere seyahatler yapabilir haldedir. Ama bizim ülkemizde insanların ekonomik gelişmişlikleri arasında müthiş dengesizlikler var. Sermayeler bu ülkede bir araya gelmiş ve bu ülkede emeğin hakkını yok saymış. Ne yiyecek ne içecek hiç düşünmeden işten çıkarmış ve işten çıkanı devlette düşünmemiş. Yıllarca bunun kavgasını vermişler. Buda bir hak ve içimizde bu kavga yıllarca veren arkadaşlarımız var. O arkadaşlarımız bu kavgayı bu hareketin içinde daha güçlü vereceklerine inandıkları için bu davdalar" şeklinde konuştu.

(İHA)
 
Bu Haber 167 Kez Okundu.  
Anahtar Kelimeler
,
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu