‘12 Haziran’ın sürpriz partisiyiz’  
Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya Milletvekili adayı Osman Seçgin, gazetemizi ziyaret ederek seçimlere ilişkin değerlendirmede bulundu. Seçgin, “12 Haziran’ın sürpriz partisiyiz” dedi.  
   2011-05-24 10:08:52  

MİLLETİMİZ KÜÇÜLTMEYİ DE BİLİR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ömer Kara ve Yazı İşleri Müdürü Önder Çiftci ile bir süre sohbet eden BBP Konya Milletvekili Adayı Osman Seçgin, toplumda gerginlik istemeyen vatandaşların adresi olduklarını belirterek “Nereye gidersek gidelim Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’na herkesin kendisini borçlu hissettiğini görüyoruz. Bu noktada uygulamaya koyduğumuz ‘Her Evden Bir Oy’ kampanyası da kamuoyu nezdinde çok tutuldu. Bizler her partiden ve her kesimden bir oy vardır diye ümit ediyoruz. 12 Haziran’ın sürpriz partisi olacağız. Her ne kadar bazı partiler oy oranımız yüksek diyor olsa bile neticede onları da milletimiz büyüttü, gerektiği yerde küçültmeyi de bilir. 1983 yılında başlayan ANAP serüveni, DYP ve DSP bunun en açık örneğidir” dedi.

SİYASET AHLAKI ÇÖKÜNTÜ İÇERİSİNDE

Toplumda büyük bir kamplaşmanın mevcut olduğunu savunan Seçgin, “Bir kere milletle devletin barışması gerekiyor. Maliyeye gidiyorsunuz potansiyel vergi kaçakçısı muamelesi görüyorsunuz, karakola gitseniz potansiyel suçlu oluyorsunuz. Devletle millet arasında ciddi bir duvar var. Devlet sivilleşmediği sürece bu duvar yıkılmaz.” İfadelerini kullandı. Türkiye’deki siyaset ahlakının bitme noktasına geldiğini kaydeden Seçgin, “Kasetin siyaseti olur mu? Bu kasetlerden kim ne kazanacak bilmiyorum ama siyasette her şeyden önce bir erdem olmalı. Kasetlerdeki başrol oyuncuları kadar çekenler de alçaktır. Siyaseti alçaltmaya kimsenin hakkı yok. Biz kimseyi savunmuyoruz. MHP kendi savunmasını yapar zaten. Bizim derdimiz siyasi ahlakın çöküntüye girmesidir.” Şeklinde konuştu. Osman Seçgin, toplumun yüzde 80’inin ikinci partisi olduklarını belirterek, buna rağmen yüzde 2.5 oy oranını geçemediklerini, ‘Her Evden Bir Oy’ kampanyasıyla oy oranlarını önemli ölçüde artıracaklarını söyledi. BBP Milletvekili adayı Osman Seçgin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ömer Kara, kendisine seçim çalışmalarında başarılar diledi.

(KONYA POSTASI)
 
Bu Haber 133 Kez Okundu.  
   
 
 
 
  Yorumlar 0 Onay Bekleyenler 0  



600
   Karakter Kaldı.

Üye olmayan okurlarımızın yorumları "Misafir" kullanıcı adıyla yayınlanmaktadır.

Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

 
   
 
   
   


KÜNYE

ÖMER KARA GAZETECİLİK İLETİŞİM GIDA İNŞAAT TURİZM SAN. TİC.LTD. ŞTİ adına

İMTİYAZ SAHİBİ

ÖMER KARA

 

SORUMLU YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖNDER ÇİFTCİ

 

EDİTÖRLER

NİHAT ERDOĞAN

MURAT GÜZEL

MUSTAFA EKMEKCİOĞLU

 

REKLAM VE HALKLA İLİŞKİLER

ESER ALDEMİR

GÜLFEM ALADAĞ

KADİR ERGÜN

FADİME FEYZA TUNÇ

 

HUKUK DANIŞMANLARI

AV. SİNAN ÖZKAN

AV. ABİDİN GÜRSOY

İLETİŞİM

Sultan Cem Caddesi 1. Form Apt. No:1/23
Selçuklu/KONYA

Tel: 0 332 321 87 70

Faks: 0 332 321 87 69

bilgi@konyapostasi.com.tr

ajans@konyapostasi.com.tr

muhasebe@konyapostasi.com.tr

haber@konyapostasi.com.tr

reklam@konyapostasi.com.tr

spor@konyapostasi.com.tr

Bize Ulaşın
Adınız

e-Posta

Konu

Mesaj

Güvenlik Kodu